Het reglement voor de inschrijving.

Eerst en vooral bedankt dat je je wil inschrijven. Laten we wel heel duidelijke afspraken maken over je inschrijving. Daar ga je uiteraard mee akkoord als je je inschrijft. Goede afspraken maken goede vrienden.

1. Wie kan inschrijven? Iedereen kan zich inschrijven voor het kampioenschap. Je selecteert bij inschrijven het kampioenschap waarvoor je je wil inschrijven. Als je voldoet aan de leeftijdsvoorwaarden kan je je inschrijven voor dat kampioenschap

2. Je bent jonger dan 13 jaar? Dan moeten je ouders toestemming geven. Dus vraag je best eerst aan hen voor je kan inschrijven. Zij zullen ook enkele gegevens moeten invullen bij de inschrijving.

3. Inschrijvingsgeld. Een inschrijving is pas definitief als je de 5 euro inschrijving betaalt. Wij vragen die 5 euro om te vermijden dat mensen zich inschrijven en niet komen opdagen. En ook om dit event te organiseren. Daarvoor zijn er heel wat middelen en mensen nodig. En dat kost nu eenmaal geld.

4. Bevestiging. We sturen je een mail met bevestiging dat je bent ingeschreven voor het kampioenschap van je keuze.

5. Beperkte plaatsen We hebben voor iedere kampioenschap 24 plaatsen. Voor de inschrijving werken we met first come, first served principe. Wie zich eerst inschrijft en betaalt heeft een zitje.

6. Wachtlijst. Als er zich meer mensen inschrijven dan er plaatsen zijn dan werken we met een wachtlijst. Je komt pas op de wachtlijst na betaling. Als er mensen afzeggen dan word je eventueel verwittigd dat jij kan komen. Ook hier werken we met wie eerst ingeschreven is.

7. Teruggave Inschrijvingsgeld. We kunnen enkel het inschrijvingsgeld terug betalen als je tenlaatste 24 uur voor de aanvang van het event laat weten dat je niet kan komen. Dat doe je door een mail naar inschrijving@bizzinga.be, met vermelding van je naam en voornaam. Wij controleren je gegevens met de gegevens die we kregen van je tijdens de inschrijving. We kunnen pas na afloop van het event het geld terug storten.

8. Teruggave Inschrijvingsgeld wachtlijst. Stond je op de wachtlijst en heb je betaald, maar kwam er geen plaats vrij? Jammer dat je niet kon meedoen. Wij storten na afloop van het event het geld terug op de rekening waar je geld vandaan kwam.

9. Privacy. Om in te schrijven dien je ook akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Wij nemen je privacy heel serieus. Wij haten ongewenste e-mails net zo hard als jij ;-).

10. Voetbal ploeg. Je kan enkel spelen met een ploeg die standaard bij een gewone installatie van FIFA20 op de Playstation4 voorkomt. Dus niet met je eigen ploeg die je zelf hebt samengesteld. Tijdens het kampioenschap kan je niet online inloggen op je EA profiel. Je speelt als het ware op een fresh install van FIFA 20.

11. Playstation. We spelen het kampioenschap op de Playstion4 console. Hou daar rekening mee.